top of page
Evert&Barbara-AuthenticRelatingNederland-Coach-Training-25.jpg
LOGO AR2.png

Evert en Barbara

Wij zijn Evert van As en Barbara Wevers, de oprichters van Authentic Relating Nederland. Het is onze missie om de bezieling en verbinding aan te wakkeren bij mensen en organisaties en hun potentieel te realiseren. Authentic Relating biedt een blauwdruk en toolbox om sterke relaties, bloeiende communities en gezonde teams te creëren. Echt contact en verbinding vormen het hart van een mensenleven, en dit is in deze tijd belangrijker dan ooit. Het oude klopt niet meer en de vraag rijst "wat dan wel?" Om een nieuwe wereld tot stand te brengen zijn mensen nodig die werkelijk trouw zijn aan zichzelf - hun eigen verlangens, wijsheid en liefde - en die diepgaande relaties smeden met anderen. Wij willen graag een plek bieden waar we samen kunnen experimenteren met nieuwe manieren van verbinding, eerlijkheid, openheid, nabijheid en jezelf zijn voorbij het  ‘alles-gaat-goed-imago’. 

Over Evert

Evert&Barbara-AuthenticRelatingNederland-Coach-Training-20.jpg

In 2015 richtte ik Authentic Relating Nederland op, met de wens om anderen mee te nemen in de eenvoud van het thuiskomen bij jezelf. Authentiek contact, werkelijk trouw aan jezelf leren zijn, jezelf laten zien en delen met anderen, dat is mijn weg geweest. Dat was een lange weg van vallen en opstaan. Maar doordat het leven mij al vroeg dwong om de weg naar binnen te gaan, zie ik nu snel de 'heart of the matter' en kan ik anderen ondersteunen op hun weg naar hun hart. De moeilijkheid die we kunnen ervaren in contact met anderen, onze kwetsbaarheid, dat is waar ik ruimte voor wil maken. Ruimte om te ontspannen in wie we zijn, en samen weer te ontdekken wat het is om natuurlijk en spontaan te zijn, en in ons eigen ritme te groeien en tot bloei te komen. Als facilitator ben ik sensitief en zorgzaam, zie ik snel diepere lagen en patronen in personen en groepsdynamiek en kan dit goed vertalen in concrete inzichten. Ik hou van diepgang, maar ook van humor en luchtigheid.

Over Barbara

Ik ben een geboren wever, ik ontwar en verbind. Opgegroeid in een gebroken gezin waar veel aan de hand was, heb ik mij vanaf dag één ingezet voor verbinding en transformatie. Een diep geloof in een gelukkig leven, stuwde mij voort. Ik paste niet goed binnen de gevestigde kaders en baande mijn eigen pad via de toneelschool en een divers palet aan werkervaring. Hierdoor kan ik anderen helpen in het buiten de lijntjes kleuren, voorbij de schaamte en remmingen te komen. Ik ben direct en weet mensen te raken, inspireren en in beweging te brengen op een manier die tevens heel praktisch en concreet kan zijn. Ik doe dit op een manier die vrouwelijke intuïtie en zachtheid combineert met een scherpe geest en leiderschap.

Evert&Barbara-AuthenticRelatingNederland-Coach-Training-19.jpg
“Barbara en Evert kunnen een diepere laag aanboren die zorgt dat de essentie beter zichtbaar wordt en je heel concreet tot betere besluiten kunt komen. De werkwijze is een combinatie van werken op gevoelsniveau met concrete zaken.”
Rogier
bottom of page