top of page
Outdoor meditatie
LOGO AR2.png

Disclaimer

Lees met aandacht:

Met Authentic Relating willen wij bijdragen aan het welzijn en de groei van individuen, groepen en organisaties. Wij bieden deze methode, onze kennis en kunde vanuit liefde aan, echter wij hebben geen controle over de uitkomst. Elke verandering en ontwikkeling gebeurt volledig volgens je eigen verantwoordelijkheid. Je ervaring en de resultaten zijn subjectief en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien je ernstige psychosociale problemen hebt of suïcidaal bent dien je gepaste professionele hulp te zoeken van een gekwalificeerde hulpverlener. 

 

Je stemt daarom in met het volgende:

Je gaat akkoord om Evert van As, Barbara Wevers, ons team en eventuele vrijwilligers voor altijd te vrijwaren, afstand te doen en te ontslaan van alle juridische claims en aansprakelijkheid, zonder beperking.

 

Dit omvat, maar is niet beperkt tot, alle soorten teleurstelling; misverstand; bereikte conclusies; aannames en projecties; overtreding; blessure; verlies; schade; ontregeling; of nadeel op elk moment - zelfs als je ons van een dergelijke mogelijkheid op de hoogte stelt.

 

Dit omvat ook, maar is niet beperkt tot, alle gevallen van onnauwkeurigheid, fouten of weglatingen die direct of indirect optreden in verband met jouw betrokkenheid bij onze website en alle diensten.

 

Als er wat gebeurt of je hebt een nare ervaring dan zullen we uiteraard het gesprek met je aangaan.

 

Updates

Het kan zijn dat we deze pagina updaten. Zorg dat je met enige regelmaat de disclaimer opnieuw leest. 

 

Contact

Heb je vragen over de disclaimer? Neem gerust contact met ons op!

bottom of page