top of page
Header maatwerk.jpg
LOGO AR2.png

Maatwerk

Een verdiepingsslag in verbinding, vertrouwen en cocreatie voor startende en bestaande groepen, communities en netwerken. 

thumbnail_IMG_2338_edited.jpg
  • Wil je elkaar beter leren kennen en op een dieper niveau contact maken met de mensen in je groep?

  • De gesprekken voeren die ertoe doen, ook als dit moeilijk is?

  • Wil je dat iedereen de juiste plek vindt en diens gift kan geven aan het geheel?

  • Een stevige basis leggen voor cocreatie waarbij iedereen betrokken is?

  • Samen de visie voor de toekomst vormen en prioriteiten stellen?

“Wij voelen een verlangen en noodzaak om de kracht van mensen en verbindingen te versterken, ‘community’ te creëren door elkaar te zien, steunen en bekrachtigen in wie we zijn en wat we kunnen.”
Evert & Barbara

Je hebt een startende community of je wilt met een bestaande groep verdiepen en samen een stip op de horizon zetten.

 

We zien veel mooie nieuwe initiatieven, communities en samenwerkingen in deze tijd. Deze zijn vaak ontstaan rond een gedeeld belang of doel, maar kunnen nog groeien in de onderlinge verbinding, cocreatie en focus. Samenwerken en samen leven is niet makkelijk. Want naast de idealen en gedeelde verlangens naar een betere wereld, nemen we vaak ook onze oude patronen mee. ​

Wij helpen organisaties, communities en netwerken te versterken, door ze te ondersteunen in community-building en samenwerkingen te stimuleren vanuit echt contact en cocreatie, waarin iedereen diens juiste plek vindt en diens unieke talent inbrengt.

Schermafbeelding 2021-12-27 om 13.13.35.png

Hoe breng je je idealen voor een betere wereld ook in de dagelijkse samenwerking in praktijk? 

Hoe ga je om met lastige groepsdynamiek?

Hoe creëer je een cultuur en concrete praktijken die openheid en verbinding verankeren als fundament van de organisatie?

834B2930-7357-4B53-83FD-62B52B730B1F_1_105_c.jpeg

Wat is een Authentic Relating maatwerk-sessie?

Onze methodiek is uniek en brengt je in korte tijd naar de kern. Authentic Relating maatwerk-sessies zijn dynamische, interactieve sessies waarin het contact met elkaar als groep het uitgangspunt vormt en we werken aan concrete issues. We komen uit de ‘praatstoelen stand’ en brengen mensen in beweging - niet met trainingstrucjes, maar door de echte ontmoeting te faciliteren en de principes van cocreatie te implementeren waarbij iedereen gehoord wordt en betrokken is. Een maatwerk dag of traject van Authentic Relating is de ideale manier om samen een verdiepingsslag te maken en vanuit een overstijgende blik naar de toekomst te kijken. 

Wat kun je verwachten?

 

Hieronder enkele algemene thema’s die aan bod kunnen komen, afhankelijk van de doelgroep en behoefte. 

thumbnail_IMG_2345_edited.jpg

Verbinding en vertrouwen
 

Verbinding is de basis van betrokkenheid en eigenaarschap. Wij creëren een ruimte waarin jullie dichter bij elkaar komen, uitspreken wat gezegd dient te worden en een basis leggen voor een groepscultuur met een hoge teamspirit en gunfactor. Hoe kun je elkaar werkelijk horen, zien en waarderen?

IMG_7305_edited_edited.jpg

Zelfreflectie en feedback

Persoonlijke ontwikkeling en reflectie zijn de motor voor groei. Wij creëren een ruimte van bezinning en reflectie waar je stilstaat bij je eigen sterke kanten en ontwikkelingsmogelijkheden én bij die van anderen en het geheel.

Leer concrete tools voor het geven en ontvangen van feedback. Indien nodig werken we met echte spanningen. 

Schermafbeelding 2022-01-02 om 15_edited

Creëer een gedeelde visie en waarden
 

De missie en kernwaarden geven het project voor mensen betekenis - waardoor ze zich meer verbonden en betrokken voelen. Creëer draagvlak en afstemming door samen een gemeenschappelijke visie en kernwaarden te bepalen, en dit om te zetten in concreet gedrag en omgangsvormen.

Schermafbeelding 2022-01-02 om 15_edited.jpg

Authentiek leiderschap
 

Elke groep heeft kartrekkers. Als je wilt dat jouw boodschap werkelijk landt, dien je als kartrekker zowel krachtig en duidelijk als invoelend en menselijk te zijn. In deze workshop leer je als leider hoe je kracht, purpose en doelmatigheid verbindt met authenticiteit, sociaal-emotionele intelligentie en heldere communicatie. 

Schermafbeelding 2022-01-19 om 12.39_edited.jpg

Individuele drijfveren afstemmen op de collectieve missie

Wil je dat mensen optimaal tot hun recht komen? Ze op een dieper niveau aanhaken op de gemeenschappelijke missie? We werken aan het verbinden van individuele drijfveren, talenten en ambities met de gemeenschappelijke missie. Mensen leren hun talenten meer inbrengen en persoonlijke voorwaarden voor een vruchtbare samenwerking bespreken.

thumbnail_IMG_2471_edited_edited_edited_

Plan de campagne
 

Wil je meer helderheid, focus of doelgerichtheid rondom een bepaald onderwerp? Een nieuwe koers? Wij werken met werkvormen die ieders betrokkenheid en creatief potentieel optimaliseren. Proef aan samenwerkingsvormen die de participatie, afstemming en helderheid bevorderen.

thumbnail_IMG_2347.jpg

Hoe ziet dit eruit?

Maatwerk

Een maatwerk sessie is één of meerdere (mid)dagen en vindt plaats op een locatie naar keuze. Elke sessie wordt op maat gemaakt en is toegesneden op jullie specifieke vragen en behoeften. Samen met een aantal kartrekkers of een vertegenwoordiging, maken we een plan van aanpak. Indien gewenst doen we intakes met andere leden van de groep.

Interactief en praktisch

Onze aanpak is interactief, ervaringsgericht en hands-on. Onze stijl combineert luchtigheid met diepgang en is gericht op het creëren van verbinding, betrokkenheid, helderheid en ontwikkeling. We genereren dynamiek, brengen focus en sturen aan op bezinning en open delen.

Kosten

Wij werken op basis van waardering. Voor een traject op maat werken we met een minimale donatie. Hier lees je er meer over.

thumbnail_IMG_2451.jpg

Wil je meer informatie?
 

Wil je overleggen wat we voor jou en jouw groep kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag samen de mogelijkheden. 

thumbnail_IMG_2451_edited.jpg
bottom of page