top of page
Header waardering.jpg
LOGO AR2.png

Wij werken op basis van waardering

Echt contact en verbinding zijn waarschijnlijk het meest 'waarde-volle' in een mensenleven en zijn niet in geld uit te drukken. Het is niet te koop als een commerciële transactie. Wij willen onze diensten geven vanuit de betrokkenheid, passie, vreugde en inspiratie waaruit ze geboren worden. En we vertrouwen erop dat waar deze mensen raakt en inspireert, er een natuurlijke waardering uit voortkomt. Hiermee willen we bijdragen aan een nieuwe manier van geven en ontvangen, een nieuwe economie, gebaseerd op verbinding, vertrouwen, integriteit en de principes van de natuur.

"Care is the new currency."
Jaqueline: oraclegirl.org

Hoe bepaal je je donatie?

 

Bij het bepalen van je donatie kun je verschillende dingen meenemen:

  1. Wat je ontvangen hebt. Je gevoel van verbinding, steun, inspiratie en empowerment, en de natuurlijke liefde en waardering die daaruit voorkomt voor ons werk en de tijd en energie die we erin stoppen. 

  2. Wat je wilt ondersteunen, wilt laten groeien in deze wereld. Jouw donatie is een investering in meer authenticiteit, openheid, eerlijkheid en verbinding in de wereld en in een nieuwe manier van uitwisselen gebaseerd op vrij geven. 

  3. Je budget. Je kunt altijd meedoen. Als je tijdelijk minder te besteden hebt, wordt je gedragen door anderen die meer geven. Als je later weer wat meer hebt, geef je wat meer om anderen te ondersteunen. Neem contact met ons op als je niet aan de minimumdonatie kunt voldoen of als je in een ander vorm wilt uitwisselen dan geld.

trees.jpg
3d3aa3b5-f8af-4a6a-83d9-85a5cbcc40f1_edited.jpg

Hoe ziet dit er concreet uit?

 

Bij evenementen hanteren we een minimale donatie. Daarmee vergoeden wij gemaakte onkosten zoals lokatie huur, versnaperingen en reiskosten. 

 

Bij 1 op 1 coaching en maatwerk voor organisaties en communities bespreken we vooraf samen een minimale uitwisseling/ financiële (onkosten)vergoeding die voor beide haalbaar is en goed voelt. 

 

Achteraf kun je nog een 'top-up donatie’ doen om te komen tot een passende blijk van waardering voor ons werk. Zo is jouw donatie een uitdrukking van waardering die past bij jouw innerlijke beleving van hetgeen je hebt ontvangen en heb je zelf in handen hoe en wanneer je dat geeft. 

Top-up donatie

 Hier kun je jouw blijk van waardering geven. Hartelijk dank!

IMG_7350_edited.jpg

Wil je Authentic Relating zelf ervaren?

Geef je dan op voor een evenement of boek een maatwerksessie voor een groep, team of community waar je deel van uitmaakt. Ook bieden we 1-1 coachingsessies aan. Je bent van harte welkom!

bottom of page