top of page
Schermafbeelding 2023-12-03 om 13.53.13.png
LOGO AR2.png

Authentic Relating Vakantie-Retraite

Een week lang genieten van een prachtige reis in verbinding met elkaar, op een bijzonder mooie plek aan de Costa Blanca.  

photo_2023-12-29_19-31-22_edited.jpg
  • Heb je zin om er vroeg in de lente even helemaal uit te zijn? Te genieten van de Spaanse zon, prachtige natuur en luxueuze villa?

  • Kijk je uit naar een deep dive Authentic Relating en wil je dit meteen in real-life groepssituaties in de praktijk brengen? 

  • Vind je het fijn om samen de diepte in te gaan, op te laden in nabijheid en ontspanning?

  • En heb je behoefte aan verdiepend contact met jezelf, een meditatieve plek om inspiratie te ontvangen, reflectie en zingeving?

“Wij voelen een verlangen om de kracht van mensen en verbindingen te versterken, ‘community’ te creëren door elkaar te zien, steunen en bekrachtigen in wie we zijn.”
Evert & Joanna

Opladen in Verbinding

Met vreugde nodigen we je uit voor een bijzondere retraite-ervaring, waar vakantie en verdieping elkaar ontmoeten. Een week lang verblijven we in een paradijselijke omgeving, waar we elkaar gaan ontmoeten en waar er een uitnodiging is om helemaal jezelf te zijn, jezelf te ontdekken en te delen. Samen creëren we de perfecte balans tussen de ongedwongen sfeer van vakantie, ontspanning en leuke activiteiten, en de diepgang die we met Authentic Relating, dans, beweging en andere programmaonderdelen gaan verkennen. We laten ons leiden door het groepsproces waarin we allemaal gelijkwaardig zijn en bewegen vanuit afstemming en cocreatie. Al jaren levert dit 'best of both worlds' concept, prachtige ervaringen op die je even uittillen boven je alledaagse leven en opladen in verbinding met jezelf en anderen.  

Schermafbeelding 2023-12-03 om 13.50.17.png
IMG_0158 kopie.jpg

Hoe ziet dit eruit?

Benieuwd wat je kunt verwachten? Hieronder een beschrijving van de verschillende elementen en een sfeerimpressie van voorgaande jaren. Klik op de pijltjes in de foto's voor meer foto's. 

Echt Contact
Authentic Relating vormt de rode draad van het samenzijn. Elke dag zullen we verschillende werkvormen introduceren om elkaar te leren kennen en op een dieper niveau te ontmoeten. Je leert de basis van Authentic Relating en gaat dit meteen real-life toepassen in het samenzijn. Elke dag zal er gelegenheid zijn om te delen wat je tegenkomt en wat je behoefte is. Er zal een uitnodiging zijn om goed voor jezelf te leren zorgen in de groep door jezelf te laten zien, jouw stem in te brengen - ook je stille, rauwe of kwetsbare kanten.

Meditatief en Reflectief

Dans, beweging en liefdevolle aanraking
Het lichaam vormt een goede ingang naar een diep contact met jezelf, ontspanning en verbinding. Elke dag zal er wat bewuste lichamelijke beweging ingebouwd worden aan de hand van conscious dance, yoga, massage, ademhalingsoefeningen of co-regulatie. Dit in afstemming met de groep en mede gecocreëerd door de groep en de behoeften, ideeën en expertise die aanwezig zijn. Basiskennis over het zenuwstelsel, spanning en ontspanning en de invloed van trauma zal aan bod komen. 

Meditatief en Reflectief
Naast de vakantiegezelligheid, leert de ervaring ook dat het heerlijk is om momenten van rust en bezinning in te bouwen. Momenten van stilte waarin ieder met diens eigen zelf is. Voor de één betekent dit mediteren op het strand, voor de ander yoga doen, schrijven of gewoon uitrusten. Het kan ook zijn dat we samen een stiltewandeling maken. We zullen wat werkvormen aanbieden die tot bezinning en reflectie aanzetten over je leven. De ervaring leert dat omdat je even helemaal los bent van je dagelijkse leven en opgetild bent door een hogere frequentie, er diepe inzichten kunnen ontstaan.

Gezelligheid en genieten van de omgeving
We zitten in een prachtige omgeving in een van de mooiste villa's van de Costa Blanca. De villa ligt letterlijk aan de zee en is omringd door pittoreske dorpjes in bergachtig gebied. Alleen al het verblijven in deze omgeving is een weldaad en het spreekt dan ook vanzelf dat we hier van gaan genieten. Denk hierbij aan chillen bij het zwembad, zon, zee en strand, wandelingen maken in de bergen en koffie drinken in een van de dorpjes. En bij zo'n ambiance hoort natuurlijk ook het genieten van heerlijk eten.

De locatie

Schermafbeelding 2023-12-03 om 17.42.01.png

Praktisch - NOG 1 PLEK MET KORTING

 

  • Er is ruimte voor 10 personen en er zijn vijf slaapkamers met zowel 1-persoons als 2-persoons bedden.

  • Data 22 april - 29 april. Arriveren kan vanaf 16.00 uur, uitchecken 10.00 uur. 

  • Inclusief eten en drinken. Gedeelde verantwoordelijkheid voor het bereiden van het eten en netjes houden van de villa. Boodschappen worden gedaan en recepten zijn al geselecteerd.

  • Vliegticket is niet inclusief. Vliegen kan op Alicante. Daarna kun je met de bus naar de locatie. 

Over Evert en Joanna
Evert en Joanna hebben beiden een lange weg van persoonlijke ontwikkeling achter de rug en hebben hun persoonlijke uitdagingen omgezet in hun unieke gift aan de wereld. Joanna doet dat door middel van dans. Ze is gecertificeerd aan het Dancing heart path en een ervaren Biodanzadocente. Evert heeft in 2015 Authentic Relating Nederland opgericht en geeft individuele coaching. Authentiek contact, goed leren voelen, trouw zijn aan jezelf en jezelf tot expressie brengen, vormen het hart van wat wij bieden. De warmte, passie en spontaniteit van Joanna vormen een mooie chemie met de rust, zachtheid en scherpzinnige blik van Evert.

photo_2023-12-02_11-33-59_edited.jpg
bottom of page