top of page

Authentic Relating dag

Daar waar we authentiek aanwezig en belichaamd onszelf durven zijn in contact met de wereld, ontstaat er magie.

Authentic Relating dag
Authentic Relating dag

Tijd & Locatie

16 jul 10:30 – 17:00

Bilthoven, Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven, Nederland

Over het Evenement

Voel je dat je jezelf soms terughoudt in contact, meer in je hoofd dan in je lijf aanwezig bent, en wil je je innerlijk vuur ontwaken en jouw natuurlijke spontane levensenergie laten stromen?

Of heb je veel op wilskracht gedaan, veel gegeven en gedragen en verlang je om te verzachten, gezien te worden en te leren ontvangen en gesteund te worden?

Een werkelijk vervullend leven, voedende contacten en liefde ontstaan als yin en yang, het feminiene en masculiene in ons in balans zijn. Yin beleeft, is de beweging; we worden geraakt, we voelen, verlangen, uiten en spelen. Yang beschouwt; het bewustzijn dat ruimte creëert, aanwezigheid brengt bij dat wat gebeurt zodat er reflectie, helderheid, richting en daadkracht ontstaat.

WAT GAAN WE DOEN? 

Deze dag gaan we in een veilige en speelse setting ontdekken hoe je vanuit jouw kern jouw unieke samenspel kunt vinden tussen deze twee polen. En hoe het is om dit in ontmoeting met een ander te brengen, waardoor er magie kan ontstaan.

Je gaat ontdekken waar je de volle levensenergie in jezelf nog terug- of tegenhoudt in contact met anderen. Waar je in je hoofd zit, controle wilt houden, verstart of verhard en jouw stromende, sensuele bron opdroogt. Of waar je juist overstroomt, impulsief en ongericht beweegt, en jezelf verliest in de dingen die je doet, in je emoties en relaties.

Dus wil jij leren hoe je werkelijk belichaamd aanwezig kunt zijn in verbinding, rustend in jezelf? 

Wil jij je authentieke stroom leren volgen in contact met anderen?

We gaan elkaar ontmoeten in verschillende vormen één-op-één en groepsgewijs. Je leert om werkelijk aanwezig te zijn bij alles wat er leeft in jou, bij de ander en tussen jullie. En vandaar uiting te geven aan jouw authentieke gevoelens, behoeften en impulsen en te bewegen naar wat goed voelt voor jou. Je gaat meer je lichaam bewonen en je spontaniteit en natuurlijke flow herkennen en tot uitdrukking brengen.

Samen creëren we een groepservaring die voedend en bekrachtigend is.

FACILITATORS 

Evert en Roosmarijn van Baarsen.

Ik ben erg enthousiast over de nieuwe samenwerking met Roosmarijn. Ze is psycholoog een erg goede en ervaren facilitator. Ze heeft een natuurlijke authenticiteit en ze ademt verbinding. Haar zachtheid en liefdevolle zorgzaamheid maken dat je je snel op je gemak voelt. Tegelijk combineert ze dit met een scherpe geest en vermogen om te leiden, hetgeen ze steevast inzet om verbinding en diepgang te creeren in groepen. 

PRAKTISCH

∞ DATUM EN TIJD: zondag 16 juli 10.30-17.00 uur. De deuren zijn open vanaf 10.15 uur 

∞ LOKATIE: Centrum de Linde. Jachtlaan 15 in Bilthoven, vlakbij Utrecht. 

∞ LUNCH: Potluck. Neem iets lekkers mee om te delen. Je eigen lunch meenemen is ook prima.

AANMELDEN

Aanmelden kan hier.

Help ons het event te delen

Agenda

 • za 14 okt
  Centrum voor Happiness
  14 okt 10:30 – 17:00
  Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam, Nederland
  14 okt 10:30 – 17:00
  Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam, Nederland
  Learn the fundamentals of Authentic Relating in two days and discover how you can naturaly experience real connection and intimacy again.
bottom of page