top of page

Authentic Relating dag

Ontdek de Kracht van Echt Contact

Authentic Relating dag
Authentic Relating dag

Tijd & Locatie

31 jul 2022 11:00 – 17:00

De Ruimte, Weesperzijde 79A, 1091 EJ Amsterdam, Nederland

Over het Evenement

Wil jij ook graag verbinden...op een dieper niveau...echt contact?

Jouw stroom leren volgen en je openen en bewegen naar wat goed voelt voor JOU?!

We leven in een tijd die iedereen raakt en velen uit balans brengt. Het is belangrijker dan ooit om geworteld te zijn, in jezelf én in waardevolle verbindingen met anderen. Want het is ECHT CONTACT en VERBINDING die het HART vormen van een mensenleven.

Hoe is het met jouw hart?

WAT GAAN WE DOEN?

We spelen in deze workshop met het leren vinden van het ONTMOETINGSPUNT. Het ontmoetingspunt is het moment waarop je ECHT CONTACT maakt met iemand. Het moment waarop je voelt dat het klikt, dat er een vonk overspringt en je de MAGIE van ontmoeten ervaart. In deze momenten van inspiratie, flow en verbinding kom je tot leven. Je kunt leren om dit bewust te creëren! Trouw leren zijn aan jezelf, jouw gevoelens, behoeften en grenzen, maar ook jouw passie, inspiratie en creativiteit, staat voorop. Je leert om je natuurlijke stroom te volgen en gaat ontdekken wat jouw unieke manier van verbinden en jezelf laten zien is.

WAT IS AUTHENTIC RELATING?

Authentic Relating is een unieke methode die je op organische wijze leert om weer natuurlijk jezelf te zijn en van daaruit optimaal verbinding te maken met anderen. Je leert om minder te denken en naar de wijsheid van je lichaam te luisteren. Hoe kun je die plaats van optimale verbinding vinden, waar je je het meest VITAAL EN LEVEND voelt, waar jij én de ander zich GEZIEN, GEHOORD EN ONTMOET voelen? Hoe kun je volledig JOU zijn in verbinding met anderen?

Deze dag geeft je een directe ervaring van echt contact en een TOOLBOX VAN RELATIE- EN COMMUNICATIE SKILLS die je kunt gebruiken om meer gemak en verdieping te creëren in al je relaties.

HOE ZIET DIT ERUIT?

We begeleiden jou op een reis in contact met jezelf en anderen. Door te vertragen, oogcontact, expressie, cirkelwerk, muziek, beweging en aanraking, ga je ontdekken wat er allemaal in je leeft in contact met anderen. Leer je te openen, laat je raken, spreek je waarheid en deel je kwetsbaarheid! Ontdek hoe je jouw stroom kunt volgen naar voluit leven en verbinden.

LUNCH

We hebben een potluck lunch, dus neem wat lekkers mee op te delen.

BIJDRAGE  EN AANMELDEN

We werken op donatiebasis. Nadat je een donatie gedaan hebt, ontvang je een email met praktische informatie voor het evenement. Aanmelden doe je hier. 

MEER INFORMATIE?

Kijk op onze website voor meer informatie over Authentic Relating.

Help ons het event te delen

Agenda

 • zo 17 dec
  Centrum voor Happiness
  17 dec 2023 10:30 – 17:00
  Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam, Nederland
  17 dec 2023 10:30 – 17:00
  Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam, Nederland
  De taal van het lichaam
 • zo 04 feb
  Zeist
  04 feb 2024 10:30 – 13:00
  Zeist, Johan van Oldenbarneveltlaan 62, 3705 HJ Zeist, Nederland
  04 feb 2024 10:30 – 13:00
  Zeist, Johan van Oldenbarneveltlaan 62, 3705 HJ Zeist, Nederland
  Leer de fundamenten van Authentic Relating in 4 dagdelen en ontdek hoe je echt contact en intimiteit weer als vanzelfsprekend kan gaan ervaren.
bottom of page