top of page
LOGO AR2.png

Workshops

Leer hoe je je kunt openen, laat je raken, spreek je waarheid en deel je kwetsbaarheid.

Ontdek hoe je jouw stroom kunt volgen naar voluit leven en verbinden. 

Wat kun je verwachten?

Authentic Relating bijeenkomsten geven je een directe ervaring van echt contact en een toolbox van relatie- en communicatie skills die je kunt gebruiken om meer gemak en verdieping te creëren in al je relaties. Tijdens bijeenkomsten spelen we met het leren vinden van het ontmoetingspunt: de momenten waarop je contact maakt met iemand en voelt dat het klikt, dat er een vonk overspringt en je de magie van ontmoeten ervaart. In deze momenten van inspiratie, flow en verbinding kom je tot leven. Je kunt leren om dit bewust te creëren!

"Dit was een hele bijzondere dag! Het voelde meteen vertrouwd toen ik binnen kwam. Ik voelde me welkom; ik mag landen en zijn wie ik ben. Om me kwetsbaar op te stellen is het zo belangrijk voor mij dat er een veilige basis is."
Marloes

Hoe ziet dit eruit?

Interactief en ervaringsgericht

Tijdens een bijeenkomst begeleiden we jou op een reis in contact met jezelf en anderen. We maken gebruik van verschillende werkvormen: één-op-één en groepsgewijs, organisch en gestructureerd. Door te vertragen, delen, oogcontact, expressie, cirkelwerk, aanraking, muziek en beweging, ga je ontdekken wat er allemaal in je leeft in contact met anderen. Je leert om minder te denken en naar de wijsheid van je lichaam te luisteren. Hoe kun je die plaats van optimale verbinding vinden, waar je je het meest vitaal en levend voelt, waar jij én de ander zich gezien, gehoord en ontmoet voelen? Hoe kun je volledig jou zijn in verbinding met anderen?

Een reis van ontmoetingen

Tijdens een bijeenkomst nemen we je mee door verschillende interacties die zijn ontworpen om:

  • Uit je hoofd te komen en ín contact met je lichaam en gevoel  

  • Dicht bij jezelf te blijven in contact met anderen

  • Expressie te geven aan wat er in je leeft

  • Je behoeften en grenzen te ontdekken en aangeven

  • Af te stemmen en in te leven in anderen

  • Spelenderwijs te experimenteren met je gaven en talenten inbrengen

 

Wil je meer lezen over wat Authentic Relating is en wat het voor je kan betekenen? Ga dan naar Wat is Authentic Relating of download het e-book

Agenda

bottom of page