top of page
LOGO AR2.png

Wat is Authentic Relating?

Authentic Relating is een unieke methode die je op eenvoudige wijze leert om weer natuurlijk jezelf te zijn en van daaruit optimaal verbinding te maken met anderen. 

Wat kun je verwachten?

teambuilding_unsplash.jpg
Wees jezelf. Alle anderen zijn al bezet.

Authentic Relating is een ontdekkingsreis naar jezelf. Leer om jezelf los te maken van de oordelen van anderen, alles in jezelf te verwelkomen en echt achter jezelf te gaan staan.

Schermafbeelding 2020-07-21 om 13.45.34 kopie.png
De kracht van echt contact

Ervaar echt contact en nabijheid weer als vanzelfsprekend. Authentic Relating helpt je op een leuke en eenvoudige manier spontaan en sprankelend, warm, diep en eerlijk contact te maken en geeft je de tools om dit in elke situatie te creëren. 

Screenshot 2021-12-26 at 09.02.55.png
De kracht van kwetsbaarheid

Laat jezelf zien voorbij het ‘alles-gaat-goed’ imago en ontdek dat kwetsbaarheid tonen niet tot afwijzing leidt, maar juist begrip, verbondenheid en respect oproept.

Authentic-8_edited_edited_edited_edited_
Be the change

 

Authentic Relating zet je in beweging! Je bent uniek en hebt een unieke bijdrage te leveren aan de wereld. Leer je eigen-waarde te (h)erkennen en vorm te geven aan jouw verlangen.

Schermafbeelding 2021-12-27 om 12.45.02.png
Synergie door authentieke expressie

Synergie met anderen ontstaat op het moment dat een ieder diens authentieke stem laat horen. Je leert om jouw waarheid te spreken op een manier die werkelijk landt, omdat deze recht doet aan jezelf én anderen.

 

Authentic-5_edited_edited.jpg
Je bent het waard om gezien te worden

Echt contact gaat over gezien, gehoord en gewaardeerd worden. We oefenen met onszelf laten zien en elkaar werkelijk verstaan.

Schermafbeelding 2021-12-27 om 13.14.10.png

Wil je Authentic Relating
zelf ervaren?

Geef je dan op voor de basiscursus of een workshop of boek een maatwerksessie voor een groep, team of community waar je deel van uitmaakt. Ook bieden we 1-1 coachingsessies aan. Je bent van harte welkom!

bottom of page