top of page

Authentic Relating Basiscursus

Leer de fundamenten van Authentic Relating in twee dagen en ontdek hoe je echte contact en intimiteit weer als vanzelfsprekend kunt gaan ervaren.

Authentic Relating Basiscursus
Authentic Relating Basiscursus

Tijd & Locatie

18 Nov 2023, 10:30 – 19 Nov 2023, 17:30

Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam, Nederland

Over het Evenement

Verlang je naar diepere verbinding, meer nabijheid en vreugde in contact?

Echt contact, liefde en fijne relaties zijn datgene wat het leven kleur geeft. Tegelijk is het ook wat voor de meeste kopzorgen en hartenpijn zorgt. Of het nu intieme relaties, vrienden, collega's of zelfs willekeurige vreemden betreft, Authentic Relating biedt je een eenvoudige landkaart naar vrijheid, gemak en verdieping in al je relaties.

Dus houd je jezelf nog terug, pas je je aan of vind je het moeilijk om te delen wat er werkelijk in je leeft?

En wil je leren hoe je je kunt openen in contact en gezien, gehoord en begrepen kunt worden door authentiek jezelf te zijn?

ONTDEK DE KRACHT VAN ECHT CONTACT

Deze cursus synthetiseert het beste van Authentic Relating in 4 dagdelen. In de cursus werken we met een duidelijk theoretisch kader en stapsgewijze methodiek, die op organische wijze vervlochten zal worden in de voornamelijk ervaringsgerichte werkwijze. Je krijgt een toolbox aan relatie- en communicatie skills en tegelijk maak je een diepe persoonlijke reis in contact met anderen. Ontmoet elkaar en ontdek jouw unieke eigenheid en relationele gaven.

Data: zaterdag 18 november en zondag 19 november 10.30-17.30 uur

Kijk hier voor meer informatie en registratie. 

Help ons het event te delen

Agenda

No upcoming events at the moment
bottom of page