top of page

Authentic Relating dag

Ontdek de Kracht van Echt Contact

Authentic Relating dag
Authentic Relating dag

Tijd & Locatie

17 Jul 2022, 11:00 – 17:00

De Ruimte, Weesperzijde 79A, 1091 EJ Amsterdam, Nederland

Over het Evenement

Wil jij ook graag verbinden...op een dieper niveau...echt contact?

Jouw stroom leren volgen en je openen en bewegen naar wat goed voelt voor JOU?!

Ervaren hoe het is om gezien en gesteund te worden door anderen?

We leven in uitdagende tijden. Het is belangrijker dan ooit om geworteld te zijn, in jezelf én in waardevolle verbindingen met anderen. Want het is ECHT CONTACT en VERBINDING die het HART vormen van een mensenleven.

Hoe is het met jouw hart?

WAT GAAN WE DOEN?

We spelen in deze workshop met het leren vinden van het ONTMOETINGSPUNT. Het ontmoetingspunt is het moment waarop je ECHT CONTACT maakt met iemand. Het moment waarop je voelt dat het klikt, dat er een vonk overspringt en je de MAGIE van ontmoeten ervaart. In deze momenten van inspiratie, flow en verbinding kom je tot leven. Je kunt leren om dit bewust te creëren! Trouw leren zijn aan jezelf, jouw gevoelens, behoeften en grenzen, maar ook jouw passie, inspiratie en creativiteit, staat voorop. Je leert om je natuurlijke stroom te volgen en gaat ontdekken wat jouw unieke manier van verbinden en jezelf laten zien is. 

HOE ZIET DIT ERUIT?

In de ochtend leer je enkele Authentic Relating relatie- en communicatietools en ontmoet je mensen in één-op-één contact en kleine groepjes. Een Authentic Relating dag is een sociale oefenruimte voor het gewone leven. De techniek staat in dienst van het contact en het leren je om weer natuurlijk en spontaan jezelf te zijn. We werken ook altijd met groepsdynamiek. Iedereen krijgt de gelegenheid om in een kleine groep de aandacht te ontvangen en te ervaren hoe het is om liefdevol gezien en gespiegeld te worden. Door kundige begeleiding kunnen oude groepstrauma's geheeld worden. In de middag integreren we alle tools van de ochtend en zetten we nog een stap in de volledige belichaming van ieders authenticiteit. We begeleiden een organische cirkel gericht op het belichamen en expressie geven aan delen van jezelf die tot bloei willen komen, maar wellicht een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Waar mensen in de ochtend vaak al veel magie ervaren hebben, levert de middag vaak de echte WAUW ervaring op.

WAT IS AUTHENTIC RELATING?

Authentic Relating is een unieke methode die je op organische wijze leert om weer natuurlijk jezelf te zijn en van daaruit optimaal verbinding te maken met anderen. Je leert om minder te denken en naar de wijsheid van je lichaam te luisteren. Hoe kun je die plaats van optimale verbinding vinden, waar je je het meest VITAAL EN LEVEND voelt, waar jij én de ander zich GEZIEN, GEHOORD EN ONTMOET voelen? Hoe kun je volledig JOU zijn in verbinding met anderen? 

Deze dag geeft je een directe ervaring van echt contact en een TOOLBOX VAN RELATIE- EN COMMUNICATIE SKILLS die je kunt gebruiken om meer gemak en verdieping te creëren in al je relaties.

LUNCH

We hebben een potluck lunch, dus neem wat lekkers mee op te delen.

BIJDRAGE  EN AANMELDEN

We werken op donatiebasis. Nadat je een donatie gedaan hebt, ontvang je een email met praktische informatie voor het evenement. Aanmelden doe je hier.

MEER INFORMATIE?

Kijk op onze website voor meer informatie over Authentic Relating.

Help ons het event te delen

Agenda

No upcoming events at the moment
bottom of page