top of page

Authentic Relating Basiscursus

Leer de fundamenten van Authentic Relating in 4 dagdelen en ontdek hoe je echt contact en intimiteit weer als vanzelfsprekend kan gaan ervaren.

Authentic Relating Basiscursus
Authentic Relating Basiscursus

Tijd & Locatie

04 Feb 2024, 10:30 – 13:00

Zeist, Johan van Oldenbarneveltlaan 62, 3705 HJ Zeist, Nederland

Over het Evenement

Verlang je naar diepere verbinding, meer nabijheid en vreugde in contact?

Echt contact, liefde en fijne relaties zijn datgene wat het leven kleur geeft. Tegelijk is het ook wat voor de meeste kopzorgen en hartenpijn zorgt. Of het nu intieme relaties, vrienden, collega's of zelfs willekeurige vreemden betreft, Authentic Relating biedt je een eenvoudige landkaart naar vrijheid, gemak en verdieping in al je relaties.

Dus houd je jezelf nog terug, pas je je aan of vind je het moeilijk om te delen wat er werkelijk in je leeft?

En wil je leren hoe je je kunt openen in contact en gezien, gehoord en begrepen kunt worden door authentiek jezelf te zijn?

ONTDEK DE KRACHT VAN ECHT CONTACT

Deze cursus synthetiseert het beste van Authentic Relating in 4 dagdelen. In de cursus werken we met een duidelijk theoretisch kader en stapsgewijze methodiek, die op organische wijze vervlochten zal worden in de voornamelijk ervaringsgerichte werkwijze. Je krijgt een toolbox aan relatie- en communicatie skills en tegelijk maak je een diepe persoonlijke reis in contact met anderen. Ontmoet elkaar en ontdek jouw unieke eigenheid en relationele gaven.

Data: zondag 4, 11, 18, 25 februari 10.30-13.00 uur. 

Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.

Help ons het event te delen

Agenda

No upcoming events at the moment
bottom of page