top of page

Authentic Relating

Ontdek de Kracht van Echt Contact

Authentic Relating
Authentic Relating

Tijd & Locatie

06 Mar 2022, 11:00 – 17:00

Amsterdam

Over het Evenement

  • Wil jij ook graag verbinden...op een dieper niveau...echt contact
  • Jouw stroom leren volgen, je openen en bewegen naar wat goed voelt voor JOU?!

We leven in een tijd die alles op z’n kop zet. Dit vraagt veel van ons. Het is belangrijker dan ooit om geworteld te zijn, in jezelf én in waardevolle verbindingen met anderen. Want het is ECHT CONTACT en VERBINDING die het HART vormen van een mensenleven.

Hoe is het met jouw hart?

Wij voelen het verlangen en een stuwende kracht om de VERBINDING TE ERVAREN, DELEN, VERGROTEN EN VERSPREIDEN MET ELKAAR. Elkaar te ont-moeten in onze AUTHENTICITEIT en af te pellen, los te laten wat niet werkelijk bij ons hoort.

Authentic Relating leert je op organische wijze om weer natuurlijk jezelf te zijn en optimaal verbinding te creëren met anderen. We spelen in deze workshop met het leren vinden van het ONTMOETINGSPUNT. Het ontmoetingspunt is het moment waarop je ECHT CONTACT maakt met iemand. Het moment waarop je voelt dat het klikt, dat er een vonk overspringt en je de MAGIE van ontmoeten ervaart.

We begeleiden jou op een reis in contact met jezelf en anderen. Door te vertragen, oogcontact, expressie, cirkelwerk, aanraking, muziek en beweging, ga je ontdekken wat er allemaal in je leeft in contact met anderen, wat je gevoelens zijn, je behoeftes en grenzen.

Help ons het event te delen

Agenda

No upcoming events at the moment
bottom of page